"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Oct 7, 2012

Cuti2 Port Dickson

Hi...! Happy Sunday semuaaa. Korang pernah pergi Port Dickson?. Eh mestilah pernah kan. Especially yang dok area kl tu ofkozes lah pernah pergi. Dekat aje kot. Bajet pon terkawal.. Hiks XD.

Dah lame sebenarnye we all satu family tak pergi Port Dickson. Adalah dalam 6 tahun gitu. Yalah.. Kampung pon dekat N9 je pon. Tetiap bulan balik kampong pulak tu.. So.. Cam tak heran sangat lah nak gi PD. =.=`..

Tapi mase kecik2 dulu selalu kor berkelah kat PD. Mase tu arwah wan aku pon ade lagi. Memang best mandi laut. Tapi yang aku paling tak suka dedulu mandi laut ni nanti kulit pon mula lah jadi tan. Bencinta weyhh nak tunggu putih... Haha.... Halah.. Halah.. Macam lah kau putih sangar syura.. Keh keh keh.. Dulu pergi balik hari. So sampai tengah hari terus menggelupur nak mandi masing2. Budak2 lagi lah kate kan. Mane lah tak hitam. Kali ni kitorang tidur kat sini. So mandi waktu redup je.. Nak jage kulit punya pasal.. Agagaga..

Jom layan gambar;



Ready for picnic.. I loike!
Tidur sane kan.. Hangkut habih sume kain baju dalam lemari..



Apartment yang kitorang sewa.. OceanView Resort.. Not bad lah :-)



Baru sampai 5 minit tapi macam dah duduk 5 hari ko..



Ado bathtub lagi... Ko ado?



Dapur yang superluas. Yang penting ade peti ais..



Kek befday adik aku, Along Jaja buat.. Dap Dap..



View dari beranda.



Cantik.. Tapi pakai hp je.



Kaki Kami. <3

Sekian... Hihihi..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Mya said...

amboi happynya! jeles lah macam ni! :p

Cik Cura said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...