"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Dec 29, 2011

Team Outing at Sunway Lagoon.. Hoyeahhhh


18 December yang lepas
department i buat team outing
team outing lah sangatkan
manager i pon i tak jumpa on that day
team outing ke?
haha
plus i banyak habis kan masa ngan my fren dee
rasa dah macam kelua ngan member je

okey
itu semua tak penting
yang penting sekarang i nak review
ape yang main kat sane
chaloo bete!;p

okey bende pertama yang i main kat sana uolls nak tahu ape

tarraaa


yeahhhh.. pirate revenge katenye
terror tak terror lah mak cik
malas nak cakaplah
haha
(paduhal benda ni kat entance hihi)

i sebenarnya takut gila nak naik
tapi beranikan diri je beb
demi kawan
kang tak main
tak best pulakkan
huhu

nak jadikan cerita
dek disebabkan badan i yang comel ni ha
boleh pulakkan i tak muat nak pakai tali pinggang uolls
tak tahu lah i nak letak muka ni kat mana.. ades
dahlah sebelah ada beberapa mamat kacak
malu lah jugak i!

i dah surrender nak naik
tapi mamat yang jage tu pakse gak naik
siap tukar tempat lagi
cari hat yang tali panjang punye kate nye
motif? nak kate i gemuk lah tu;p
tapi uolls jangan risaulah
wlaupon berat uols 120kg hata 300kg sekalipon selamat jugak
dia punye security memang terbaik
ade bendul ape ntah tak taw nak habaq nama apa
tekan perut kita
confirm tak jatuh nak habaq mai
tapi sakit pinggang di buatnya
seminggu tak hilang

lepas tu i main ni

tomahawk pulakk
yang ni i rasa safe sikit compare to pirate
sebab ada dinding
tapi bila main, lagi seram dari pirate rupanya
laju gila
atleast pirate tu tak lah laju macam ni
tapi memang best!
lepas tu bila pusing 360
rasa macam nak terkeluar dari penghadang bahu tu
perghh

seterusnya i naik

ye... memang nampak macam senangkan
macam naik eyes of malaysia lah
tapi bila kat atas
and benda alah yang i naik tu goyang2
sumpah i rasa gayat
baiklah i naik tomahawk lagi
atleast benda lah tu laju
tak sempat pon nak rasa gayat

ha.. ni lah kemuncak segala -galanya

Roller Coaster

ewww kemuncak ape
sekejap gila kowt
tak puas
fail!fail!
kecewa ahkak taw

ecehhh
hihi


yang ni lagilah tak adventure kan
ceh berlagak pulak i ni
tapi okeylah
hihi

last but not least
i naik kasut busuk ni


cilok gambar dari kancil biru
maaf ye tuan gambar

yang ni walau pon tak mencabar kat fizikal
tapi kat kepala hotak hang mencabar beb
pening giler ko
boleh tahan lajulah dia punya pusing
tetiba keluar rasa macam mengandung 2 bulan
fenin2 lalat!


sebelum balik weoll singgah makan kat ayam penyet api
sodapppp

okey

tu aje babaiiii











3 comments:

kisah_hearty said...

x ajak ahkak pun kn..=(

masmaribellmastura said...

chalo bete?hehehe
uh..macam kat cameron higlands la permainan dia... tak penah g lagi..

YNA HERMOSA said...

lama x singgah sini jumpa cik cura, windu :)

tapi enjoy tetap enjoy kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...