"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Dec 26, 2011

Jalan2 hantar Pengantin : Akad Nikah



hi uolls!!

lamanya tak updet blog
sekejap je dah seminggu weyh
what the fishlah!
-.-

okey2.. hari ni i nak updet pasal kenduri kahwin cousin i kat Kedah 4/12 ari tu
ingat lagi tak?

punya lah lama nak updet kan pasal kenduri kahwin tu kan
cerita pon dah basi
hahaha

sanggup tak sanggup uolls kena baca gak
entri basi lagi membasi i ni
penat i upload gambar tau hihi

btw, celcom bb i dah laju balik

happy=))

okey
jom layan gambar


pemgantin tengah make up ngan kakak pengantin
nak nikah je kan
bukan nak sanding pon lagi =)

mas kahwin plus hantaran kot

my father (bukan bapak pengantin eh)
with my baby bro (baby ke?)
sedondon gitewww

tengah tunggu dinikahkan
oh ye.. on that day ada dua couple nikah
yang menaiknya my cousin ni banker
same goes with his wife
another couple lak dua2 doctor
(perghhh...doktor siott)

i think both dah couple dari zaman u kot
nice kan?

pengantin perempuan
cantikkan?=)

acara batal air sembahyang
bestnye dapat gelang
wondering bila i nak dapat gelang eh
hihi (berangan)

***bersambung***






2 comments:

Hanih Borhan said...

Banyak org kahwin musim cuti ni...

Cik Cura said...

sekarang tiap2 minggu pon ramai org kahwin awk.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...