"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Dec 8, 2011

Welcome to the world Ain Sofia!!



alhamdulillah

syukur sangat my bff Sepet dah selamat melahirkan seorang baby girl yang comel sangat
(comel macam aunty cura dia lah hihi).
i try to upload gambar baby tapi macam tak lepas pulak
cedihhhh

tapi nampak gayanya cam lambat sangat pulak dapat tengok baby
sebab i kat kampungkan
memang harapanlah i nak pi tengok
kengkawan lain semua dapat tengok dulu
cedihhhhh lagiii

nak wat camanekan
i kan dah jadi mak cik
so tak boleh lah nak mengada sangatkan
survive beb

her name is Ain Sofia Asyura ^.^

best tak nama tu?
harusssslah

haha tipu je!!

Ain Sofia je
asyura tu i pepandai tambah

nak panggil Pia boleh tak pet?
hehe

tapikan i cam dah rase je aura sepet nak bersalin
patutlah i dah rasa lain je semalam
rasa cam nak call sepet sesangat
rupa2 nya baby nak dengar suara aunty rara dulu baru keluar melihat donia
haha.. perasannn kejapppp

so pet, agak2 bila nak buat blog?
tetiba gitew
yalah.. boleh letak pic baby bebanyakkan
aku dah ada..mas pon dah ada blog sendiri
anda bile lagi?
gitewww








1 comment:

kisah_hearty said...

HAHAHA...Klu letak masyurain tentu lg sedap kn..hehehee..fea r bkn pia..u ni kn..heheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...