"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Dec 5, 2011

Segmen | Genk Cari Blogger





Hi Uolls

hari ni i nak join satu lagi segmen dari Genk Corner
dah lama teringin nak join segmen2 dari blogger fofular ni tapi baruhari ni berkesempatan

kalau nak join klik sini ye uolls

^.^

harap2 ramai lah yang singgah and follow CikCura ye
and cik Cura pun akan singgah ke blog uolls

^.^

p/s : tengah mengidam nak followers cecah 200 neh
ehem ehem bila lah nak dapat ni kan hihi

bai

5 comments:

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..meh la join kita sama..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

LaLa said...

dari segmen yg sama :)
folo kamu skali :)

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini dari segmen yang sama,

baru berkesempatan utk terbang sini ^^,

NadyaBubble said...

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...