"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Oct 31, 2010

kisah cik rara dan tempe mentah

sgt kesian kt cik rara sbb die pun baru sedar bahawesenye die sdr xtau rupe asal cik tempe sebelum dimasak
yg die tau hanya makan cik tempe yg sudah siap digoreng bersama sambal dan ikan bilis..
woww yummy!!!

31 oktober 2010
12.00

di dapur rumah sewa kat jln ong biew yiew *aku bantai je name jln ni, jnji sedap didengar, sbb aku pon xtahu jln umah sewa aku ni..muahaha.. hrp maklum ye

arakian, cik rara dgn confidentnye tlh mengeluar kan pak cik tempe dr plastik. tibe2....

"Pet!!! nape tempe ni berbuluuuuuuuuuuuuuuu!!!!! aaaaaaaaaa.. takot! takot!... eee yak! yak!"

dengan penuh perasaan cik rara menjerit2 sambil menggoyang2kan dadanya menandakan beliau dlm kegelian yg amat sgt..mulut beliau turut terherot birot.. oh.. kesian beliau kwn2

terkebil2 sepet menonton aksi beliau yg saling xubah seperti penari bogel itu.. beliau sdr tergamam tp msh lg mampu utk berkata2

"syura, tempe mmg mcm ni lah..ni bukan bulu"

la... yeke!! sumpah cik rara xtau yg tempe mentah mcm tu..
adoiii.. sian cik rara kan

*google je*
ni la die pak cik tempe
tpkan klu tgk dr pic ni, uolls pon xkan sangkakan yg pakcik tempe ni rupe2nye berbulu..
btol x?
adakah bulu ini bergantung pd jenama atau jenis tempe itu sdr
oh.. sesungguhnya cik rara xkuasa nak mengkajinya.. nak bertanya org cik rara berasa sungguh malu..
melainkan pak cik tempe ni termasuk dlm sillibus paper FAR cik rara khamis ni.. ngeh3




p/s : cik rara xdpt nk membayangkan jika kejadian ini berlaku di depan mata bakal ibu mertua beliau.. mne nk disorokkan muke gue ini.. adoiii

4 comments:

hamzah ian said...

tempe goreng sedap jgk

Cik Rara said...

hi hamzah!
nice 2 have u ere=)

intanurulfateha said...

i sukeeeeeeeeeeeeeeee sgt mkn tempe dgn smbal kicap

Cik Rara said...

i ponnn sameeee=)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...