"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 14, 2010

how come......!

OMG... ! OMG.. !

i br terperasan yg i da tertinggal mesin jahit mini i yg i syg2 tu kt bekas umah sewa i di melaka..
i thought abah i da amik kotak mesin jahit tu semalam tp rupe2nye x.. hadoii la.. best betol ! demn
camane la i leh tinggal mesin jahit tu.. kate syg kan.. syg ape mcm ni..
gile careless i ni.. sob sob T____T
tp salah i jgk coz i letak kotak tu tepi tv, suppose i patot letak kotak mesin jahit tu tepi pintu mcm barang2 i yg lain... haishhh

tp i da try cr stu rumah tp mmg xde!
besar mne la sgt rumah i ni kan...
mcm xpercaya je weyh... wawawawa

uolls tau x.. i can't live without mesin jahit kesayangan i tu *over
sewing is my passionate rite now hihihi
see.. sebut pasal sewing je i leh gelak2 tau.. =D *pdhl gone crazy

OMG... ! OMG... ! *sewel i dtg balik

xkan la i nk let go je mesin jahit tu kan
oh xmungkin sama sekali..
it cost me rm 180++++ tau..
10 kali i pk nk beli dulu.. tp dek kerana minat i bli gak..
hari2 i lenjan mesin jahit tu beb

seems like i kene dtg melaka la utk amik mesin jahit tu..

Datang melaka????
OMG... ! OMG... !

p/s : klu abah dpt i tau i tertinggal mesin jahit tu kt umah sewa i sure kene 'bamboo' habis2 ni.. coz smlm brape kali die tanye soalan ni....

" syura, check betol2 ade barang tinggal x?.. xde nak patah2 balik lg ni "

" alah abah ni.. mls la... mne ade barang dah.. ni je.. klu ade pon mmg barang yg along dah xnk! "

terus masuk kete. dek sebab mls nk check punye pasal.. kalau la i g check.....

sekarang padan muke! T___T

4 comments:

Cik Su said...

dah tanye member umah sewa ke...

MiSz SyuRa said...

hi..=)
da tanye da td..
mmg tertinggal pon
mlsnye nk dtg melaka T___T

hamzah ian said...

kalau la chek...

MiSz SyuRa said...

huhu T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...