"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Dec 2, 2010

kembang kempis idong ngeh3





*sekadar gambar hiasan*

lupe la nk stori mori kt uolls.. td kan ms i tgh jogging suddenly ade nyonya ni tegur

" wah.. very fast arr u go and round.. wahhh.. very good "

kembang seyh aku.. ms tu br igt nk stop, cancel tross beb.. ngeh3x
hello.. harus lah i berbangge dgn pncapaian i ni okey.. tengok badan la... haha.. tu psl la nyonya tu respek hbs ngn i kan.. what can i say? B-)


alhamdulillah hari ni berjaya buat 4 round.. 4 round je? okey what???

hopefully esok bleyh buat 5 around plak.. fuh semangat nih.. ngeee XD

1 more thing! u know what?? my mak belikan jusmate5 utk i... wiwittt.. tq mak.. for ur support, for ur kindness, for u generousity.. luv u so muchh!.. muahhh

p/s bestnye klu wayar usb i xhilang.. klu x boleh share pic byk2 kt uolls.. pasti lebih menarik kan?=)








7 comments:

~aSHa~ said...

wah tahniah..teruskan usaha...

MiSz SyuRa said...

ee malunye.. thanks akak=)

mie said...

majulah sukan utk negara..
heheee

Lady SharpShouter said...

teruskan teruskan.usaha kena kuat lagi. bg lg ramai org puji.huhu

Anonymous said...

Ini merupakan sumber yang berguna indah yang anda menyediakan dan Anda memberikan gratis tidak ada biaya. Saya suka melihat situs web yang memahami nilai dari sumber yang berguna memberikan kualitas secara gratis. Ini? S yang lama apa yang terjadi di sekitar datang sekitar program.

MiSz SyuRa said...

thanks guy!..
jgn lupe ikuti journey mengidam nk kurus i ni okeyh

Anonymous said...

Saya ingin memposting sesuatu seperti ini di website saya dan ini memberiku ide. Cheers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...