"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Feb 29, 2012

29/02/2012




sedar tak sedar hari ni dah hari terakhir dalam bulan Februari. whoa.. cepat betu masa berlalu kan. apa yang pasti bulan ni bukanlah bulan yang best untuk blog aku. hihihi. bulan ni cuma dapat update 13 entry (including this entry) je. =.=

banyak prkara yang aku terlepas nak share kat dalam blog ni. macam2. huhu. rugi LOL. tapi nak buat macam mana. masa yang berlalu tak mungkin boleh diundur kembalik. cewah. apasal poyo sangat ayat aku ni ek?

OMG! awkward nye nak menulis kat dalam blog hari ni. like macam dah lame sangat je tak update.. hehe
sungguh over di situkan=P






alamak dull nye entry aku kali ni huhuhu='(

takleh jadi nih..
ermmm
ahaaaa


i nak share pic the most adorable baby in the whole world
lets cheer up!
taraaa

hohoho
i'm sofeaaa!!

alamak mama papa ni amiklah pic sofea tengah tdo nganga ni
agak2 la papa mama ni
habis reputasi sofea yang ayu nih.. awwww

lu langsi lu mati!

larikkkkkk

^.^v


1 comment:

kisah_hearty said...

lu songlap gambo anak wa ey...haipppp!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...