"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Aug 13, 2011

"#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU"

hi korunkk!!

hari ni i nak join giveaway dari abg NASR kita yang baik hati buat giveaway ni. this is third giveaway ekceli. hopefully ada ong lah dapat hadiahkan..hehe

Syarat-syaratnya adalah tersangat simple bak kata abg NASR. lets check it out:


1. Copy gambar Domo kat atas tu dan paste kat entry korang serta link kan ke post ini. - Done. gigih tunggu gambar Domo ni diupload. broadband tengah period la katakan..hehe


2. Salin tajuk ni,"#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU" - Done

3. Settle syarat 1 dan 2, paste link korang kat ruangan komen kat bawah. - Ok. after this i akan pi paste link post kat belog dia.=.^

eh tu aje?.. senangnyeee
apa lagi bang, bagi saya menang la ea. tak pernah menang lagi ni.. hihihi

klik sini if uolls interested nak join. bye.

1 comment:

NasZ said...

thanx sudi join..

keputusan dah keluar. ce check KEPUTUSAN #3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...