"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Aug 6, 2011

Bila Cinta Bertasbih


siapa kat sini yang yang pernah tengok file Bila Cinta Bertasbih angkat muntot sekarang.. hik hik =.^


ekceli filem ni dah lama release tapi baru semalam semalam i berpeluang nak tengok. tak sangka pulak i filem ni best jugak rupanya. dulu masa baru release i memang tak terasa nak tengok langsung sebab i takut sesangat jalan ceritanya macam Ayat-ayat Cinta. i memang malas nak tengok cerita poligami bagai ni. orang lain tak ada apa-apa, end up i yang sakit hati lebeyh nanti.. hukhuk

ni lah dia hero Bila Cinta Bertasbih Khilodi asadil Alam yang memagang watak Khaerul Azzam. saje je i letak gambar dia yang selebet ni. hahaha.. tahik lalat sebesar penumbuk kat atas bibir tu yang mahal tu.. keh keh keh.. Mamat ni okeylah.. mula2 i tengok macam tak hensem tapi ada some part tu ekpresi muka dia buat i tangkap cinta ngan dia. tapi yang penting, penghayatan dan karektor yang matang memang terbaik. so memang sesuai sangat mamat ni pegang watak Khaerul Azzam.

kalau ada sesiapa yang belum tonton lagi, boleh lah layan filem ni. memang best.

peace =.^V




1 comment:

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.co​m/2011/08/ga-dari-sheeszshira-​shiraz.html

join first GAdr sy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...