"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Aug 14, 2011

Perempuan di Hujung Ramadhan

uolls tengok tak drama tv3 pukul 10 malam tadi?
sekali lagi kita disajikan dengan kisah suami curang, tak setia dan kahwin lebih dari satu
tapi kali ni tak bermadu sebab isteri pertama dan kedua adik beradik
geram.geram.geram i tawww

to my new readers,
uolls jangan terkejut tuan belog ni memang emo orangnya
kepantangan beliau adalah lelaki berpoligami
pantang tok nenek i tu

hehehehe (gelak pulak i ni)

i tak puas hati betul la dengan ending dia
kenapalah pengarah buat elly mazlein mati pulak dalam cerita tu
menitik air mata dara ehhh darah i ni taw
i expect zarina tu yang meninggal
sekali harapan je uolls

pengarah jahattt *tetiba

apa2 pun drama ni memang layan.=.^
jalan cerita pun logic lah... tak ada yang mengarut sangat

bye uolls. selamat malam.

6 comments:

Gen2Merah said...

wakakaka... kelakar la awak ni.. jangan emo2 tengok filem tau... hihi.. kalau mak saya plak mmg emosi kalau tgok sinetron indon... wahaha.. alahai

anyway, nak cari butang follower sini tp x jumpa2.. loading lmbt sgt kot.. intenet slow kala ini

salam ukhuwah salam persahabatan ye

~Gen2Merah~

Nur Saina (AntooUngu) said...

uihhh..grgnyer tuan blog nih, hihi saba2...

QuiNn ZhOuRa said...

gen2merah : haruslah emo taw. i mmg say no to poligami. hehe.. thanx. singgah lagi follow k.

saina : try dah sabar tapi emo gak.cmne tu?=P

najihah sahami said...

hahhaa...mish pun layan citer ni semalam...bestt!!

~aSHa~ said...

yg geramnye lagi...fitnah lak tu...alahai.....dah la pakai tudung...bertambah hodoh perangai imej org bertudung yg gitu, elok2 imej bertudung nampak baik..jadi kurang elok dia buat gitu kan

QuiNn ZhOuRa said...

mish : layan kan. tapi menyakit hati ending dia.huhu

kak aisha : betul tu. tu yg syura geram tu. rase dah jadi trend pengarah pulak. last week pun dlm drama ape ntah pun sama jugak.tak patut betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...