"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Aug 12, 2011

Nina in Japan


Mungkin ada di antara uolls yang dah tahu tapi i tetap jugak nak share sebab i memang adore sangat dengan kecomelan Nina ni.

She is SUPER KAWAIIII

ekceli Nina tinggal di Jepun. her father is american while her mother is japanese, so thats mean nina is half american and half japanese. her father, george, made videos of nina to report nina progress to his family kat US. But surprisingly, the videos become so famous.

mahu anak secomel ini? rahsia.... kahwin lah ngan mat salleh nescaya anak anda akan comel seperti nina.. keh keh keh

i start to know nina from Cik Epal blog last march i guess. so i watch all nina videos every night before i sleep. im so addicted with nina and i only able to stop until i khatam all videos of her. hihihi

bak kata cik Epal, budak kecik kalau petah bercakap and bijak sikit semua orang pun kagum tambah suka kan. nak nak pulak comel pulak tu. tapi yang buat kagum ngan nina ni, she can speak both english and japan very well. her father dah buat rules yang he will only speak english with nina while her mother will speak japan. tapi kalau dah nama pun duk jepun so nina tend to speak in japan more. so her father will push her to speak english.

personally, i rasa ayah nina lah tonggak utama kejayaan video nina. (sila abaikan ayat karangan spm i tu). kalau uolls dengar suara ayah nina pun rasa best je. dia pandai buat video nina jadi menarik dengan tanya nina soalan2 yang comel. hihi. for me, the videos not only fun to watch but teach u how to be a good parent too.

one happy family at home=.^

ni video nina yang paling latest and paling kelakar bagi i.
lets check it out






2 comments:

Atiqah Wadiah said...

btol3..she's so kawaiiii~suker jugak letak bijik mata kat video nina..hehe :)

QuiNn ZhOuRa said...

same lah kite. kadang2 tengok sampai berkali2 pun xjemu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...