"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Jan 4, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive Give Away




Hi uolls..
i nak join giveaway ni
i x di tag sesape pown, i mne la pemes.. ;'(
eh apahal kaw ni nak taching2 plak ni... haha

ini adalah percubaan pertama i join giveaway
hadiah nyer menarik yawww..
pendrive 4 gb
menarik! menarik!!
maw join? klik sini yer

4 pemenang bertuah berpeluang utk memiliki pendrive ni
hopefully i lah antara yg bertuah tu ;-P

jom kite tgk syarat2 penyertaan

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa.. - done.. xdose kan hiks =.^

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.. - done..

3) Mesti letak poster di atas dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.. -done lg


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

okey i pon xtaw nak tag sape huhu.. so i pki tag je lah ey.. jgn mara yer

3. fasha

ni pon done jgk yaw

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. - okey done

semoga saya berjaya yaawww=)

3 comments:

Amy Syaquena said...

Semoga ada rezeki untuk awak good luck k..

MiSz SyuRa said...

hihi.. thank u!!

~aSHa~ said...

good luck tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...