"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Jan 4, 2011

jalan-jalan cari pasal ;-P

alhamdulillah.. i selamat smpi dirumah setelah satu hari suntuk berjalan. ponat seyh bahu bwk kete kancil keluaran tahun 96 ni. dah lah bukan power stering. terasa sengal2 kat bahu i ni. bestnye klu ade suami tolong urut kan.. hihiiiiii... *gatai nk berlaki ko skrg yer nyah.. haha (=.=')



wah.. wah.. bestnyer klu kucing2 i boleyh urut i cmni yawww.. xsia2 bg mkn yawww ;-P


pagi2 lg i da kuar rumah ngn bapak i testing jalan ke cyberjaya. bapak i nk tunjuk jalan ke sana since this coming thursday ni i ade induction kt H*** cyberjaya nun.. yeah, i taw i dah 3 kali ke sane, 1st time utk my first interview, 2nd time lak utk 2nd interview and last time utk sign offer letter tp tetap i xingat jalan lol.. =.='.. hai.. i mmg fail bab2 jalan ni. rase nk ketuk kepala 3 kali.. huhuhuuu:'(.. slalu i bwk diri i jer bile naik kete ni, tp ari ni i bwk bapak i.. pergh.. sumpah berat gile kete dowh.. nak2 plak time bile nk corner.. menitik peluh kt dahi*over..hehe.. ceh, ckp org.. pdhl i pon berat jgk.. heheheheheee.. tu i baru bwk bpk i.. belum cmpur mak i lg.. selalu adik i je yg bwk kete nk gi mane2.. tambah i lg.. baru la i taw perasaan adik jantan i bwk mak bapak dan kakak beliau yg over weight ni.. haish.. ni yg buat i xsabar nk beli kete baru ni.. yg ade auto n power stering semestinyer.. *majuk baby ugly i klu dgr ni.. haha.. xpsl2 esk pg enjin xnk hidup.. xmo gitu yer baby syg.. xP

after balik dr cyberjaya i lepak jap kt umah n trus gi arif corporation kt seksyen 15 jumpe cik masz din. niat di hati nak belanja kawan baik i ni makn pizza. tp sayangnye ap yg di rancang xjadi kenyataan pule. sumenye dek kerana waitress, who took our order lupe nk key in order utk masz.. kecewa jgk lah dlm hati. so kitorg tunggu sgt lame n masz pon dah hilang selera utk makan.

lps mkn i lepak2 jap kat arif corporation. borak2, gelak2.. wat ofis tu mcm bapak weolls punye haha.. seawal pukul 3 weolls da gerak pulang, heading to rumah masz sbb i kepingin bangat nak main2 ngn aqiel.. aqiel ni anak saudara kpd kak die. comeyl gile kowt si aqiel ni.. sedap je pelok budak ni.. dah lah bijak. then die pon xmengada cam budak2 lain yg sebaya die. tgk org xkenal tros xnk main. wat i r nak ade baby je.. hihihiiii.. *gatai nk beranak plak kaw ni nyah..=P



comeyl kan aqiel..=))))
*suke suki kucing haku jer ltk gmbr anak bini org kt sini.. ;-P

ha.. xlupe juge, nk ucap tahniah pd cik masz kite krn telah pown da beli hp baru la.. kelasss cik masz kite ni.. hehehee.. i rs i pon kene beli hp yg ade kamera jgk la.. eh.. bukan la i nk lawan cik masz kite tu.. no..no..no.. uolls jgn pepandai je bawak mulot yer, xbaik taw* tetibe ;-P.
bukan ape.. kalau ade hp kamera kan boleh tangkap gambar letak dlm diary i ni.. xlah bosan uolls dgr i membebel kan.. kan.. kan... bijak x? =.^

p/s: penat i pikir nak bg title ape utk post ari ni.. siyes i xreti nk bg title yg interesting..;'(

2 comments:

roq said...

hahah....tergelak aku tengok gambar kucin urut....hehe, singgah la sini ye :)

MiSz SyuRa said...

hihi.. comeyl kn =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...