"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Sep 11, 2012

Terpelecot pakai kasut baru.. Sakit woo..

Ingat lagi tak kasut yang aku baru beli ahad lepas. Aku baru pakai hari ni. Saje2 lah nak test power kasut aku ni. (padahal excited nak pki kasut baru kan hehe).

Honestly speaking, aku ni dah lame sebenarne tak pakai kasut tinggi hehe.. Kasut ni pulak tinggi lah jugak walaupon wedges kan. So bila pakai.. Ya Allah.. Kekok lah pulak!..

Memang dari awal dah rase macam tak stabil.. Tapi sedap kan hati ajelah. Doa bebanyak jangan jadi ape2 yang memalukan.

3 suku jalan dah okey dah.. Tibe2 dah nak sampai sangat ni.. Terpelecot jua kaki ku. Adeh.. Nasib baik tak teruk sangat tapi sengal2 jugak lah dibuatnye..



Ni lah kasut tu.. Amboi sekarang amik gambar asyik letak watermark je ko ye. Haha.. Ekceli aku pakai software picsay for android.. Senang! :-)

posted from Bloggeroid

1 comment:

kisah_hearty said...

teringt tapak kasut ko kemek...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...