"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 22, 2011

kempen kumpul duit syiling sedunia!



sejak dari zaman belajar lagi i memang suke simpan duit syiling
ni sume pengaruh mak i and rum8 i dulu mas-tu-ra (oh pliss=.=)
mak i kumpul duit syiling sampai boleh bayar yuran uitm arwah adik i
dulu lah masa arwah adik i ada lagi='(
best kan

i ni tak ada simpan banyak mana pun
niat dihati bila tabung dah penuh nanti nak masukkan dalam ASB
untuk masa depan kita bersama *tetiba
tapi tak sangka pulak i gunakan untuk sponser majlis kahwin cousin i
=.^

nak harap kan duit syiling dari tabung i berapa senlah sangatkan
so i campurkan sekali ngan syiling dari tabung parent i

nilah hasilnya

alamak silaunya boleh buta mata aku (over)

anyaknye! anyaknye uit iling!

total?

RM512 jerrr

walaupun tak banyak still bersyukur
baiklah dari tak adakan
kau ada?=P


tahun depan kena beli tabung baru lah nampak gayanya



5 comments:

a i m z said...

perghhh..
banyaknyaa...
sampai rm500++..
lepas ni nak simpan jugak lah.

kisah_hearty said...

Uit byk gile...tabung aku byk kusung lagi..makin aku isi, makin susut lak amaun nye..huhuh

Lily said...

wow, rm512! @.@

YNA said...

yna ada tp syg nak p tukaq, ahaha

aRa ❤ aFiq™ said...

512 ? myk nye.. ara ta ley kmpul syiling.. t msty mama na tukaq.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...