"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 23, 2011

saving your ass first!




i rasa ramai yang tahu maksud disebalik saving your ass first ni kot
takkan lah tak tahu kan
ke ada yang tak tahu jugak ye=.='

saving your ass first disini bukanlah bermaksud

SELAMATKAN BONTOT ANDA DULU YE KAWAN2

walau pun kalau di translate buta2 ke bahasa melayu
mungkin inilah maksud yang akan keluarkan.. huhu

ekcuali i adalah masalah kat ofis
ye. i memang tak habis2 dengan masalah kat ofis.
what to do.. *sigh*

i memang nak kongsi kat uolls masalah i kat dalam blog ni
tapi i tak ada banyak masa nak taip
sedihnye!

i percaya ramai yang ada masalah kerja macam i rasa sekarang
i nak uolls tahu and ambil pengajaran dari cerita i

okeylah

got to go

and dun forget



remember!




3 comments:

YNA said...

ofis yna pun sama tau :(

aRa ❤ aFiq™ said...

eh ara ta penah dgr.. apa mksd nye ? hehe

Mia Meymi said...

byk2kn bsabar tau klau ada masalah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...