"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 14, 2011

Aku Rasa Loser!! T__T




petang tadi i merendek kat shah alam mall sensorang
niat di hati nak beli alat2 make up and shawls
untuk majlis kahwin sepupu cousin i bulan 12 nanti
dalam kepala dah fikir nak beli BB cream and mascara
biasalah bila dah masuk alam pekerjaan ni
kenalah spend duit untuk diri sendiri kan
kalau boleh i tak nak lah beli brand2 mengarut
like i use to buy masa i zaman belaja dulu
like brand Midas lah, Rina lah, Rhomlon lah & etc
senang cerita brand yang kita boleh dapat kat Mydin
tapi tak mahu lah terlalu mahal macam MAC tu
tak mampulah mak cik noks
so i pun decide nak ambil brand Silky Girl je
tak mahal sangat and tak murah jugak pun
i pun ambillah BB cream & Mascara


lepas beli tu tak sabaq gila nak test pakai neh
manalah tahu pas pakai muka i tetiba jadi muka rani mekherji ka
perghh tak sabaq gila
tak sempat nak bukak penutup i ternampak sesuatu
sesuatu itu adalah sticker yang terlekat di badan BB Cream itu =.=



arghhhh.. boleh pulak i terbeli hat yang tester uolls??
uolls tahu tak apa perasaan i tatkala i menaip entry ni?



yeahhh that is what I'm feeling now
cepat2 i pergi check mascara i pulak
phewww nasib baik elok dalam plastic lagi
kalau i terbeli yang tester gak sure i rasa



kalau ikutkan hati i rasa macam nak pulang kan balik jer
tapi haruslah bila dah sampai rumah i rasa malas nak mampus kan
luckily tester tu cam penuh lagi.
macam penuhlah.=.=

but then............................................ its okey lah
dah beli dah pun nak kata apa lagi kan
redha ajelah
bukan kah


so


perghh gila positive i sekrang. kagum.

4 comments:

kisah_hearty said...

hahahaha...cian cik cura...tentu org kt kedai tu pelik coz tester BB ilang satu.....hihihhihi

Run Away said...

../salam kenal dari segmen lulu...;d

YNA said...

ahahaha

comel je cura nie boleh terambil yg tester punyer, ahaha

its okay dear, tp tester cam takut cket kang terkena muka org dah pakai :(

Cik Cura said...

mas; tau tak pe. tapi cam budus je kan beli yang tester punye

Yna: waa... yeke.. takut pulak... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...