"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 28, 2011

I love Elia Jejari Runcing & KFCM


title nak up traffic semata2 neh
propa je lebeyh taw
jangan marah ye

har har har

back to da story

uolls tahu tak?
blogger yang i paling kagum dalam Malaysia ni siapa?

siapa lagi kalau bukan



yeahh.. kenalkan??
kalau tak kenal pi hantuk kepala kat dinding
amboi.. nipu ja pandai ye=.='

sebelum tu i nak betulkan sebelum uolls tersalah faham
she's not my idol actually
but just i kagum dengan dia ajelah

why?

kerana dia adalah blogger yang terkenal yang paling tak bajet cun yang i pernah jumpa.
ha... i can see some of u buat muka like.. huhhhhh?

yeah.. cuba uolls buka blog elia, dari dia mula berbelog sampailah ke hari ni. dia lah satu2nya blogger (yang popularlah) yang tak kisah muka dia macam mana pun tempek ajelah kat belog. tak perlu lah nak make up tebal satu inchi untuk mengaburi pandangan mata readers dia supaya nampak dia cun. and even time dia tengah gemuk gila dulu sekalipun dia tak kisah pun nak letak gambar dia kat belog. kadang2 tengok gambar dia ngan pakai tudung indon tu je n blouse ntah apa2 pun on je. jalan je. amik gambar lepas tu letak kat blog. padahal at that time dia still lagi pegang title gf KFCM tu.

tapi kalau i pergi belog yang followers dia cecah ribu riban nih, harapan lah kalau uolls nak tengok gambar neutral sesetengah blogger tu. even kalau ada tak pakai make up pon sure amik posisi yang paling cun dengan pengcahayaan yang secukupnya so that tetap nampak gambar tu cantik je. yang paling penting ambik sendiri ye kengkawan. ekceli gambar ambik sendiri ni biasanya akan buat muka kita lebih cantik dari yang asal. tu pendapat i lah.

so bebaru ni kan (cet, nak jugak gossip tu aku ni) ada dengar sikit2 gosip pasal ex tunang dia si KFCM tu. kecoh gambar dia dengan Shida Harmi lah pulak. habis tu Dahlia Teck ape cerr?

i pun bukan lah anti sangat ngan KFCM ni. suka jugak tengok dia main bola. walaupun i jarang tengok bola. tapi gossip dia ni teruk benar. mesti ada yang nak cakap kat yang sibuk2 wat ape kan. i sendiri pun nak cakap tolong lah jangan popular kan si KFCM ni. makin popular makin menjadi2 pulak. menyampah pulak i di buatnya.

nak kutuk lelebih i jugak yang dapat dosa kan.

haii.. tak faham lah i ngan dunia ni. Elia sekarang ni i tengok makin berjaya dengan bisnes and kerja modellingnya tu. hasil dari populariti ex tunang dia jugakkan. tapi si KFCM pulak makin kayap ngan pompuan and maksiat. Duit? Dengan cara hidup KFCM sekarang i rasa RM 30k tu sekelip mata je boleh habis. dia kan pemurah kann....


renung2 kanlah.


4 comments:

kisah_hearty said...

uit statement berani mati ni...huhuhu..p cian gak kt KFCM..nape ramai sgt y susah ati ngan dia pn i x taw..huhuh

YNA said...

yyna dulu minat gak apez masa tgh hangat kita memang piala AFF suzuki tp pas depa putus rasa mcm entah, dah x minat kot, ahaha

Cik Cura said...

mas: sebab rakyat m'sia suka gossip hehe

yna: kenal dia pun sbb baca belog jejari runcing.=)

Juliet_iRa~" said...

hee...

btol2..:)

skang dh brapa suka sgt ngan kfcm..

sbb tlalu byk gosip..

wuwuuww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...