"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Nov 16, 2011

payung comel ku.



alhamdulillah
cuaca kat luar nampaknye cerah
tak hujan macam semalam
so tak payah lah i guna lagi payung kartun2 i tu hari ni
*google*

ye. i ada payung kartun2 warna biru. silalah percaya.
dah lama i beli cuma tak guna lagi sebab tak hujan2
i tengok harga dia murah sangat
rm5 je kot. tu yang tak tahan tu.
ish.. dah masuk alam pekerjaan pun tak ubah2 perangai i ni
asal murah je i nak beli
asal i nak beli je mesti murah.. ehehe

konon masa i beli tu fikir gemble je lah pakai payung kartun2
bukan ada orang kisah pun

so, semalam hujan turun renyai2 ...
pada hemat i, ni lah masa paling sesuai untuk i rasmikan payung tu

tapi... ter tiba malu pulak rasa nak pakai payung tu. ter ye. buka sengaja pun

hihihihihi

hek ellaaaaa cura.. mana pergi "gemble" kaw tu?

^.^

tapi pakai jugak lah sebab tak ada payung lain
no choice!
dah macam cacat je i tengok diri i time tu
orang tua pakai payung kartun2

huhu

okey. nampak gayanya kena beli payung barulah. hiks=P



2 comments:

kisah_hearty said...

Cik Cura , payung aku pn gambo katun gak...klu y ni rosak, aku bru bercita2 nk beli pyung angry bird lak..hhehehehe...

~aSHa~ said...

akak pun payung mcm budak2 lg.....ehehe mak budak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...