"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Mar 8, 2016

Aku benciiii... Jerawattt~



Cik jerawat ni kannn memang saje buat aku naik angin tauuu. Lepas satu, satu dia tumbuh. Gigih lah aku dok sapu Nixoderm tiap2 malam kasi kecut. Mati satu, dia tumbuhhh satu lagi pulakkkk. Kuajaq sangattt napa?

Okay fine, tak kisah lagi. Aku pon dah lali. Memang dari sekolah rendah pon kan. Tapi hari ni punya dia tumbuh kat depan pintu masuk lobang hidung ni haaaa. Ya ampunnn.... 'Sedap' gila okay. Huh!

Aku tak kisah lagi jerawat ni nak tumbuh kat mana pon. Tapi tolong la jangan lah kat area hidong. Hazaabbb. Sakitnya tu lain macam. Ada extra dari biasa. Huhu.

Dugaan.. Dugaan~

posted from Bloggeroid

1 comment:

Husna Rahman said...

sama la..xpenah tau plak ada hari wanita...klu bukan GOOGLE yg pesan sampai kesudah xtahu adanya Hari Wanita nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...