"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Mar 15, 2012

Hari Malang Sedunia Aku

semalam aku menghadapi hari yang sangat malang wo..even bukan hari yang paling seumur hidup aku tapi still dikira malang antara yang paling malang. fuhh, cuba kira berapa banyak perkataan malang aku sebut hari ni. haha.

ekcuali semalam aku kena marah dengan manager aku sebab salah masuk duit dalam akaun. korang nak tau amount dia? USD10000000.00 okey. terbaik gila kot. aku rasa kalaulah aku tersalah masuk dalam personal akaun sesiapa, perghh kaya beb orang tu. tak pasal2 je. aku pernah baca kes macam ni kat paper sebelum ni. macam kisah dongeng tapi can be happen. rasa macam kelakar lak aku pon penah kesalahan yang sama. adoii. so semalam aku reverse balik duit tu and masuk dalam aku yang betul. ingat kan dah settle. sekali opismate aku dah buat reversal rupanya. overdrawn lah pulak!. adoiii.. malang gila. buat reversal balik. adoi. terbaik kot semalam. hopefully benda ni dah settle lah. huhu.

okey stop.. malas nak citer dah. yang berlalu tu biarlah berlalu. aku jadikan ni sebagai pengajaran hidup. so harap2 benda2 macam ni tak jadi lagi dah lepas ni. amin.


1 comment:

kisah_hearty said...

wow..klu termasuk dlm akaun aku mmg gile kentang r...hehehehe...trus p lamar putera raja...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...