"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 15, 2012

digi sucks




aku rasa nampak gayanya memang tak la aku akan pakai line digi aku ni. kauorang tahu lastweek aku balik kampung, line internet tak ada okey!l diulangi tak ada !!. even aku nak bukak facebook kat kampung pon tak lepas. melampau sungguh la. die tak tahu aku ngan fb mane leh dipisahkan ibarat aur dengan tebing gitu. aku tahu lah kampung aku tu hulu sikit tapi tolong lah. apa dosa kampung aku tu sampai kauorang tak provide line internet kat sane. hello kampung aku ade 3G okey!   aku dah lah bosan tahap gaban dok kampung. antara tujuan aku beli hp baru siap dengan line internet sekali sebab nak hilangkan boring kat kampung la weyh. adoi lah.

so kalau tak ada line what the point lah aku nak guna digi ni. time kau betul2 nak guna, die tak nak bekerjasama ngan kau pulak an.  what the fish la. ye memang aku tengah marah ni.

and now sekarang aku kat cameron highland having a small vacation with my close family, and guess  what, line internet kat sini pon tak ada jugak!!! amboi.. melampau nye lah kau digi. apa kau ingat orang KL je boleh pakai internet ke? ceh. feeling mcm aku ni penduduk tetap cameron highland pulak. .agaga~

so digi, memang tak lama lah jodoh aku ngan kau. lepas tamat je contract  3 bulan ni, seharusnye kau akan aku cerai kan dengan talak 3. haa ni makan dia.



Location : Address not available
Posted via Blogaway

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. iklan bukan main lg tpi xda line eh digi.. nasib xguna :D

sha my heart said...

Ye ke?
Nsb baik belum beli digi. Igt nk beli digi wt br0adband. Xjd la klu dh mcm ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...