"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 22, 2012

membebel sebelum tidor~ layan~




uwaaaa... teruknye aku rasa batuk aku kali ni. lain macam dah ni. can u imagine dah 2 hari aku tak ada suara. siriusly.

Ya Allah, takutnya. feel like Allah dah tarik nikmat yang dia dah bagi kat aku selame ni iaitu my voice......

ni pon bukanlah kali pertama pon aku hilang suara tapi yang ni paling lamalah. 2 hari dah. selalu sehari dah sihat. batuk pon sama. tak sihat2 lagi.

the best part is hp aku tertinggal kat bas and orang bas tu ade kol aku tapi aku tak boleh nak cakap. boleh?  sengal ubi betul. kebetulan gila.

aku pon tak tahulah apa nasib hp aku tu. nasib baik hp buruk yg tinggal. kalau hp baru? mahu menangis aku. confirm tak dapat balik punya.

aku teringat cik hilmi bos aku mase praktikal dulu tertinggal phone kat mne tah aku pon tak hingat, somewhere around kl lah. kau bayangkanlah. boleh dapat balik tu. tapi hp cikai macam aku punya jugakla . sungguh jujur lagi mulia lah orang yang pulangkan balik hp tu. kau orang tahu orang yang pulang kan tu orang apa? orang bangla lagi. jujur kemain. siap bagi kad lagi kau. keje kat kedai perabot rupenye. yang aku lawaknye hp cap ayam tu bukan main semangat lagi diorang nak pulangkan. tapi cube kalau blackberry ke iphone kau orang rase boleh dapat balik tak? huhu

biase lah tu kan. g.nite.



Location : Jalan Tengku Ampuan Rahimah 9/20, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor,

3 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

kakak ara pnh ttggl hp dalam toilet.. hp sony e.. tpi nasib dapat blik..

aRa ❤ aFiq™ said...

eh btw , get well soon dear :)

Cik Pulau said...

baiknya orang tu..

take care dear.. moga cepat sembuh k..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...