"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 19, 2012

Permainan Budak Perempuan


Hi uolls! Uwaaa .. What a month!!! bulan ni gue lagi malas mau updet belog. Adoi. Cian belog gue ni. hish tak boleh jadi ni. Kene rajin kan diri lepas ni. MALAS... syuh2 dari sini.

Mood blogging kemarilah kau! Ku seru kau sebati dalam jiwa dan raga ku!

Stop it syura! Haha

Sebenarnye entri kali ni I nak share sesuatu ngan uolls. Last week I beli eye shadow tru online uolls. From styholic chick. Brand yang I beli tu Miss Rose. pernah dengar tak? kau orang jangan nak cakap ni brand cap ayam ye. i tangan2 jugak mulut tu. amboi! mahal jugak ah kalau beli kat luar tau, kat PAS ari tu i tengok adalah dalam RM80 lebih. tapi i beli tru online RM45 je. nipu je orang kat PAS tukan.



Ni lah eye shadow yang I beli tu. Menarik tak? Menarik bukan. So this pallets has 102 color ltogether. Memang best! I pon tak bila nak guna kot sume make up ni ha. Nak gi keje rasanya macam tak berape nak sesuai sebab this eye shadow kind of shinning sikitlah. More suitable for dinner or night event lah. Tapi kalau kauorang pandai main colour, okey je nak pakai bila2 pon.

Sekarang tengah gigih dok usha tutorial make up yang best2 kat YouTube. hehe. Over! So jumlah datang umah kite main make up2.. hihihihi



Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

4 comments:

Rtp Farra Arisha said...

heh murahnya! berbaloi juga sis beli karena banyak eye shadow colour di dalamnya. :)

LaLa mhdnor said...

jom2, lala suka main mekap2 ni =D

kisah_hearty said...

teringat y mama fea beli kt ocean tu..jenama ape ntah..rampal ey....hihihihihi

Cik Cura said...

farra.. memang berbaloi sangat=)

lala.. perempuankan... hiihi

mas... rhomlon lah syg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...