"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 11, 2012

Pergh dress up dia... Boleh sakit jantung!




Sebenar benda ni dah biase kite dengar. Aku pon pernah je dengar mak lang aku bercerita pasal tea lady kat opis dia punya dress up kat luar ngan kat dalam tempat kerja macam langit dengan bumi.

Cuma nilah kali pertama berlaku kat depan mata aku. Sebenarnye aku nak story mory ngan korang pasal sorang cleaner kat tempat aku ni. Aku memang selalu je nampak dia. Kadang2 kat surau, kadang2 kat toilet, kat mane2 lah. Cleaner pon selalu lah tegur aku kan.

Dress up mak cik ni kat tempat keje same lah macam cleaner kat tempat korang kot. Uniform clearner tu.

Tapi nak dijadikan cerita, semalam aku terserempak mak cik ni mase die nak naik lift. Nak balik dah kot. Die punye dress up... Mak datok! Sebijik macam penyanyi rock tak siap. Dengan rambut karat nye. Fesyen ntah ape2. tak semenggahnye lah aku tengok. terkejut jangan ckp lah.

tapi at the same time nak tergelak pun ada, nak marah pun ade jugak. haha. adoh. entah ape lah mak cik tu rasa bila pakai baju tu. haha.

Location : Persiaran Jubli Perak, 40300 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

mak cik tu rasa muda kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...