"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 21, 2012

Si Cengeng yang Comel o_O


ekcuali last 2 friday aku pi melawat sepet n her little adorable dotter, sofea. dah besar kot budak tecit 2. dah masuk 4 bulan. whoa. kejap je dah 4 bulan wes.

siriusly baby sofea memang comel sangat. dahlah comel baik pulak tu. cengeng tu aku saje je letak.. tak cengeng langsung pong. hihi sebab aku suke tengok pic dia mencebek camni hihihi


ha... ni mama dia yang dukung ye. aku dukung baik je sofea tau. pasalnye bila sofea start jebek aku dah bagi balik kat mama dia. hahaha.. bijak tak aunty rara??


ha... tengok tu. aku dukung pun die tak nangis pon. setakat ekk ek tu alah standatlah kan, babykan.. sebab tak kenal lagi tu. bila weolls dah bonding ha tak nak lepas u (over tipu).




alololo sofea ni, takmolah tenung aunty rara lelama sangat. aunty tahulah aunty comey.. ish ish ish. bluekkk.. perasan sungguh makcik sekoq ni. haha



hobi sofea adalah membulatkan mata sendiri. nak praktis kasi mata besaq sikit.. hihi

penah dengar tak, satu fakta yang mengatakan bola mata kita tak berubah sejak dari kite lahir... ehhh boleh caye ke?




gambar ni sofea amik sendiri tau. percaye?

yang paling best hari tu sepet masak lauk student. perghhh indu siyottt... memang peberet aku makan so'on ngan kentang. perghhh.... terangkat!!

haishhh... bila lah boleh dapat jumpa sofea agi. ari jengah kat fb sepet budak tecit ni dah pandai meniarap. wahhhh... tahniah2


terror tak saya.
tengok tangan dia. comel!

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

eh 4 bulan ? sama macam nak sedara ara.. :)

Cik Cura said...

a ah anak kaan akak ni lahir bulan 12 ari tu=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...