"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

Apr 8, 2012

Lama tak bersenam, semput!




Hari sabtu yang sungguh bersejarah hari ini. After so many months, aku bersenam wo ari ni. Haha. Main badminton je pon. Tak sampai 15 tahun eh minit tapi peluh menjejer-jejer kuar korang. Walau pon 15 minit Je tapi  die punye penat lah tuhan saje yang tahu. tu yang lepas 15 minit aku terus cakap kat adik sepupu ak nak surrender. sumpah lemak aku dah tepu gila. kalau nak diet ni confirm kene pakai diet  yang extreme. Kalau tak memang tak jalanlah proses penglupusan lemak aKu nih. haha. Kalau jalan pon bertahun naK Tunggu Kurus=p

tapi bila dah mula menggeraKkan badan ni rasa macam badan ni segar pulak badan nih. Memang dah patut pon rasenye ak kena fikirkan pasal kesihatan aku. takut pulak rasanya kena penyakit sebelum waktu. huhu.

sekarang ni tgh nk dok berkira2 nak bangun pagi pi joging hari2. agak2 boleh tak ak buat. cakap memang senang ye tak? hihi kalau nak tahu jadi ke tak kite tunggu je lah ye nanti uolls :-P

oh ya. sekarang ni i kat kampung. boleh pulak line internet for digi xclear pulak. kejap ade kejap xada. dah macam biskut lahabau betul. so skrg aku just draft this entry dalam fon. tu yang untung guna blogaway. tak perlu nak tunggu ada internet dulu baru rasa nak karang satu entry. dengan kemudahan yang kita ada hari ni, bile2 pon kita boleh blogging

:-)

Location : Address not available

Posted via Blogaway

Location : Kampung Batu Puteh, 71350 Kota, Negeri Sembilan,
Posted via Blogaway

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

da lama xmain badminton sejak raket ilang.. -.-"

YNA HERMOSA said...

dear, kat kg lagi ke?

yna pun da lama x main..

entah kenal ke x benda alah nama raket, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...