"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 18, 2012

Ais Krim Sengal ?

Ingat tak semalam i citer kat uolls yang i stress sampai i nekad makan ais krim after i balik keje.. And uolls tahu tak at that time dah pukul 2 pagi tau.. Huhu...

dan hari ni i terasa sungguh sengal sekali uolls. I thought semalam ais krim yang i beli tu tak provide sudu.. Beria lah i dok curi2 amik sudu plastik kat kafeteria. Seludup lah konon2nya. Sungguh tak chumel rasanya makan ais krim ngan sudu plastik. Hurmmm..

Disebabkan ais krim i semalam tu sedap bangat.. So makanya i terbeli lagi ye uolls.. Hihi.. Eh semalam i beli ais krim sampai dua tu, i pinjam duit member i kot.. Haha... Hujung bulankan nak beli ais krim pon hutang dulu.. LOL.. Tapi dah bayar dah tadi..

Oh.. Back to the story.. Hari ni lagi kelakar i makan ais krim tu siap pakai garfu lagi. Pasal sudu plastik yg i cilok tadi entah mane hilang.



Setelah bersusah payah makan ais krim pakai garfu gitew, sekali i terpandang kat penutup.

Lorhhhhh.. Kat sini rupenyer ko duduk.



Sengal jugak rasa kan bila teringat betapa gigihnya i makan ais krim pakai garfu tadi. Dahlah dalam bas... Goyang sana goyang sini.. Nak shoot masuk mulut pon susah.. LOL!! nasib baik tak masuk lobang hidong (pasal dah biasa macam dalam bas sebenarnye)


So moral of the story,
Lain kali kalau buat apa2 check lah molek2 dulu yerr.. :-P

Btw, ais krim ni memang sedap. :-)




posted from Bloggeroid

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

ok lawak makan aiskrim guna garfu.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...