"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 4, 2012

alhamdulillah...!

hi semua!!! sedar tak sedar dah 2 hari i tak updet blog kesayangan i ni. mesti uolls rase kuciwa kan bila bukak belog i je tapi tak ada entri baru kan. mesti uolsss rase rindus bangat dengan i kan kan kan. keh keh keh.. perasan sungguh budak syura ni.

ekceli aku tengah rase happy sangat ni. semalam aku dapat khabaran gembira dari pihak bank islam. permohonan loan rumah aku dah diluluskan... alhamdulillahhh... akhirnyerr... ape yang aku impikan selame ni dah tercapai.

rumah yang kami beli ni kecik je. pangsapuri je tapi baru lagi lah. tapi kami sekeluarga tak kisah sebab yang penting kami still tinggal kat tengah bandar shah alam. walaupon harge rumah tu kalau kat tempat lain kauorang boleh beli rumah teres kot.. huhu..

ni aku bagi teaser rumah yang aku beli tu.




yang paling penting aku nak ucap terima kasih yang tak terhingga pada pihak bank islam sebab luluskan pinjaman aku ni. orang kate bile kite dah beli kete susah bank nak lulus loan rumah ni. tapi alhamdulillah lulus pulakk. berkat doa mak ayah aku kot. tapi aku kena redho lah lepas ni memang tak ada harapanlah aku nak beli umah lain... wuwuwu. yang ni pon semput dowh nak lulus. gaji ciput kan. tak apalah demi keluarga tercinta.

oklahh nak tengok tv. bai;-)


Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah nnti pindah umah baru yew.. seronok nye dpt tlong mak ayah kita kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...