"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 11, 2012

hazelnut brownies from wall selection.


first thing of all..... yey hari ni dah jumaat!!!! i loike!!  harap2 le hari ni berlalu dengan selamat tanpa masalah2 yang bisa merosakkan mood hujung minggu aku. aminnn...

ekceli hari ni kan i nak share pasal ais krim kegemaran aku. bukan kegemaran aku sorang je kegemaran mak dan adik aku jugak. bapak aku sorang je yang tak suka pasal manis. hahaha..  yang paling gila adik aku sorang tulah. memang peberet dia sangat tu. sampai kan cousin i pon tahu dah perangai dia..

"syeqal kan suke manis2"

cenggitu lah adik sepupu aku selalu cakap.

tara...



nilah dia rupa ais krim yang menjadi idaman kalbu family i. tapi semua perisa dalam wall selection tu kitorang suka. ekcuali cuma satu perisa je yang kitorang suka iaitu Hazelnut Brownies.

dalam aiskrim ni yang menariknya ada brownies dalam. ye tahu. dah nama pon hazelnut BROWNIES kan. tapi brownies dia tersangatlah banyak dan sangat yummyyy uolls... kau korek2 je sure jumpa. tapi tu pon aku dan adik aku still berebut. kekadang tu bergaduh sape dapat brownies paling besar. LOL.

antara perisa lain yang aku pernah rasa adalah Strawberry Berries. kauorang pernah rasa aiskrim strawberries kat kat cameron highland tak? lebih kurang macam tu lah rasa dia. bagi aku sedap je. hehe. tapi hat yang brownies paling terbaik.

Location : Persiaran Damai, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

siyes xpnh try aiskrim ni.. lanje plzzz :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...