"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 19, 2012

Bebel o_O


Yeyyyy...... sabtuuuuu.... Seronoknye hari sabtuuutuutuuu... Pasal ape?? Pasal tak payah keje lah hoi. Dapat dok umah sambil memperbesaq kan lagi muntot.. Ishhh.. Tak adalah sebab makan semata.. Tapi dapat menghilanglan stress keje minggu ni

Oh ye.. Bercakap pasal memperbesaqkan muntot hari ni makan beli jer. Macam dah jadi tabiat pulak bila sabtu semua dok pakat beli je. Malas nak masaklah tu. Hihi... Minggu ni beli ayam penyek dan domino pizza. Heavenn sungguh. Giler nafsu gajah family aku ni an.. Yang syoknyer aku dapat double sambal sebab mak aku tak boleh makan pedas. Wuhooo... Marbeles hoi.

Ingat minggu ni nak ajak cousin aku makan dominos sebab aku ade pinjam gold card ngan opismate aku. Baiwan friwan kononnya. Tapi mereka busy pulak. Mak cik i sibuk jahit baju. Banyak tempahan katenye. Rezeki nak raye nikan. Alhamdulillah Masuk minggu ni dah 2 weeks tak jumpa. Rindus pulak.. Selalu everyweek jumpe sampai jemu dah.. Haha... Bila dah tak jumpa 2 minggu rindu la puloksss... Tak mengapelah. Rindu tukan tanda sayang. Tak gitu?:-P

Ohhh.. Sebelum terlupe.. Teringat komen dari rakan blogger adik ara yang chumels:-) kat previous entri .. Kan aku ade mention yang aku rasa frust pasal opismate aku yang kurang muda kena dok sebelah aku start next week pasal dia berbau.. Ara tanye dia mandi tak pakai sabun ke... Haha.. Kak syura rasa ada kemungkinan jugak tapi yang paling tepat that lelaki tak basuh bajulah... Wuhuhuhu.... Macam mane ni ara... ???

Rasa macam nak suruh orang tua tu kahwin aje.  Hai... Tolonglah kahwin pak cik oiii..  Ade jugak bini tolong basuhkan baju tu. Jangankan baju... Ngan pakcik2 sekali mak cik tolong basuhkan.. XD

Larikkkks





Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

ajak la ara lau cousin busy :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...