"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 7, 2012

Santai: Sedap tdo ni.


Di waktu, saat dan ketika aku menaip entri ni hujan tengah turun kat luar tu tapi taklah selebat beberapa jam yang lepas. Sejuuuk... Ade jugak bunyi guruh2 sikit. Nasib baik tak kuat. Aku still ingat... Dulu aku memang takut gile ngan guruh. Kat shah alam ni aku perasaan bila hujan sekali ngan pakej guruh... Memang lain macam sikit.. Bila setiap kali hujan je mesti aku nyorok kat balik dinding... Ntah pape je. :-P tapi sekarang dah kurang sikitlah takut tu pasal aku dah jumpa solution kalau hujan guruh ni. Solution dia... Tdo!! Ahahahaaa. Mujarab gila u!

Walaupon hujan dan seharusnya sejuk, aku tetap tegar mandi memalam buta ni. Haruslah... Mandi wajib lah katakan. Tu pon dah tangguh bagai. Hihi. Nasib baik masa start nak mandi tu teringat aku ade beli spa lulur mentang ape ntah kat kampong tadi. Gigih gi ambik.. Hihi.. So dah pakai tadi.. Okeylah... Rasa jugaklah efek dia walau murahkan. Feeling macam buat spa kat kedai.. Syok gak. Mana tahu berkat kegigighan aku menggosok menatang tu kat badan aku boleh jadi cantik kan. Tu pon kalau gigihlah.. Hihihii..


Okeylah uolls, mata pon dah kuyu ni. Ngantuk. Bai.


Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

smlm kt sini ujan lebat + guruh gak.. tkot gilaaa.. ara pun smlm bila ujan tdoo, ujan bnti otomatik bgun :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...