"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 1, 2012

Hi May




Quick update here!! Tengah on the way nak pi keje. Yeahhh... Hari ni aku keje. Korang sedap cuti ye. Ok foinneee. 

Haha.. Aku dah biasa dah. Tak apalah. Korang cuti lah. Biarlah aku kerja demi sesuap nasi. :'( poyo je aku ni.

Hari ni hari pertame dalam bulan May. So tak nak lepas peluang update satu entri walaupon tak ada content dan hala tuju. :-P

Alhamdullilah bulan lepas berjaya buat 26 entri. Bagus2...  Harap2 bulan ni maintain lah ye. Amin.

Okey lah bila dalam bas ni mata pon mula lah kuyu semacam je. Nak tido. Btw, hari ni abang jejai yang bawak bas. Weweweee..

"oh abg jejai ku, daku tido dulu ye... ZzzzzzZz"



Location : Jalan Jubli Perak 22/1, 40300 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

hrp mei byk pkara yg best blaku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...