"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 10, 2012

lame lagi ke?


pagi tadikan my bapak pergi jumpa en.hafiz orang yang handle pasal pembelian rumah yang kami beli bebaru ni. my bapak cakap urusan tukar nama bagai plus nak pasang kabinet lagi. plus minus the process will take around 3month . uwa... lamenye nak pindah. sejak dua menjak bila dapat tahu loan dah lulus ni rasa cam tak sabar pulak nak pindah.. hihi. kalau tak tahu okey je. ha tu gediks namenye. :-P

agak2 kalau i nak letak gambar rumah baru tu lagi okey tak?

enjoy;-)




dobi~


surau~


si nuang~


playground~

gambar2 ni diambil masa kitorang satu famy gi tengok rumah tu selasa lepas.  rumah flat biase je tapi nampak selesa and yang paling penting majoriti penghuni kat situ orang melayu. oh ya. kalau korang perasan name flat ni sri nuang kat U11 shah alam.

Location : Jalan Pinggiran USJ 1, Taman Pinggiran Usj, 47600 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

3 bulan ? kejap jew tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...