"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 24, 2012

Malas~




Minggu ni pon 3 hari tak updet belog hihi.. Aku rasa mungkib setiap hari isnin selasa ngan rabu aku off blogging kot. Haha.. Seperti biasa hari isnin aku akan tidoq bapak punya lama sampai tengah ari macam kau tak tdo sebulan padahal sebelum tu weekend kot. Entah apa jadah tah perangai. =.=. Hari selase ngan rabu pulak sebab malas.. hehe.

Sebenarnye hari ni pon malas jugak. Huhu. Tapi aku tabah kan hati jugak bukak blogaway kat android aku ni and cube updet satu entri. Tak mahulah bersawang sangatkan. Plus memang tak ada apa nak updet pon. Huhu. Mana taknya hari2 makan tido tengok tv gi keje. Tu aje lah rutin aku hari2.

Semalam aku keje teruk gila ko. Tak tau lah nape malang sangat nasib aku dapat teammate yang tak ngam ngan aku.. Huhu..

Ermn abah aku pon dah makin sihat. Dah boleh gi kerja walaupon jalan terhencot2 sikit. Syukur.

Oh ya esok aku ada medical checkup utk insurance rumah yang aku beli tu. Harap2 tak adalah penyakit ape2 yang berjaye didetect huhuhu...

Dokumen dari peguam pon dah settle. Isnin ni dapat dokumen and terus sain. Tak nak pindah. Weeeeweee

:-)



Location : 11-25 Jalan Laksamana 12/1, Seksyen 12, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

nk beli umah pun kena buat mediacal chck up ye.. baru taw.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...