"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 13, 2012

Mainan Junior




Advance tak kucing aku siap ada mainan lagi. Dah macam baby pulak kan siap belikan mainan bagai. Eh biaselah... Anak bongsu bapak aku ni kot. Kalau aku dok cakap Junior tak comellah.. Busuklah.. Confirm bapak aku emo punyerr... Haha..

Kalau korang nak tahu benda alah ni siap boleh gerak2 lagi tau. Cume kau sediakan duit beli bateri die aje. So junior memang suka nak mengusik tupai ni. Dia sure pikir tupai ni bernyawa kot. Nak tergelak aku tengok keletah kucing aku ni.

Tapi sekarang junior dah besar dah, dah jarang nak main ngan tupai ni lagi. Plus patung ni dah jahanam dek sebab digomol dengan hebatnya oleh junior. Huhu.

Oh ya.. Satu perkara lagi.. Ada kemungkinan ke kucing ni gay?? Whatt??? Like seriously??? Haha..  Aku rasa kucing aku si junior tu gay lahhh.. Yerr... Dia kucing betina sebelah mata pon tak pandang kot. Tapi ngan kucing jantan siap tutttt lagi kot. Hahaha...

Tak apalahhh.. Dia nak gay ke ape ke... Binatang ape dia tahukann.. Kalau orang ye haruuu..... :-P

Nota kaki

Esok keje dah... Pengsan! x-(

Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. hebat kucing akak ye.. hehe..

dia malas nk mgorat tu.. tggu kucing betina mgorat dia :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...