"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 13, 2012

Anjung Seri~


Eh lupe nak selit cite ni kat last entry. Semalam masa beli barang nak buat cocktail entah mimpi apa aku boleh terbeli majalah anjung seri ni. Tak pernah2 sebelum ni aku boleh terpikir nak beli majalah ilmiah cenggini. Hehe.. Dah semakin matang rupanya aku.. :-D

Yang buat aku tertarik nak beli untuk bulan ni adalah sebab ada tips dekorasi untuk apartment. menarik jugak. mungkin boleh di aplikasikan dimasa hadapankan. =)

P/S : sebenarnye xde modal nak up entri.silalah baca dengan hati yang terbuka ye =P

Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

nk deko umah baru ye ? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...