"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 10, 2012

tired~




hi semua....!!!  selamat hari khamis. kejap je dah hari khamis. yang paling penting sekejap je dah bulan may kan =.=`.  how time flies.

sempena hari khamis yang sangat "bestttt" ni khennn, i nak pot pet sikit pasal keje i. lame pulak rasa tak merungut pasal keje kan. hihi. bosan??? ala.. bagilah i 'chance' hoi.

keje bagi i makin lame makin hancuslah. wa... like siriusly. tak tipu. lagi2 sekarang ni senior i dari Q lain dah tukar Q aku.lelaki and dia tu bujang terlajak merangkap dah tua... arghhh susahnye nak ajar dia woi..  nak suruh dia buat tu ni... yalah.. orang dah ada experience kannn...ofkoslah dia nak ikut style dia sendiri. tapi... ntahlah... orang kata dia ni buat keje sistematic.. sistematic menda.. aku tengok dia serabut je.. haha.. tulah sape kate keje aku senang. kalau ikut teori memanglah senang. tapi practically? baru dia tahu. yang pasti keje aku dah bertambah sekarang. arghhh

ha.. tengok kejap i kejap aku dah..ko kenapalah pompuan.




dahlah semalam dia dok bercakap air liur tersembur kena pipi aku dowhhhh...bluekkkkk!! merana!

kelmarin aku one to one dengan manager aku. ingat nak mengadulah masalah aku. tapi bila aku cakap keje makin penat terus muka dia berubahh. jadi aku pon cancellah nak merungut.. huhu... yalah.. aku pon paham.. dia pon dah penat. asal orang tukar Q   aku je mesti berenti. aku rasa aku antara yang paling lama kot. haishhhh...

keje baru plishhhh.

tired~

p/s aku ade order Jamu Aku Dara ngan Sis Maera.. Hiks kalau berminat bolehlah pi belog dia.

Location : Persiaran Kayangan, 40100 Shah Alam, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

penat sgt eh keje smpai yg bru msuk benti ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...