"You don't make Lemonade. You use the seeds to plant a whole orchard"

May 19, 2012

Bebel:-*




Hi korunkk.. Yippeee... Sudah sabtu akhirnya... Sekarang tengah dalam bas nak balik rumah. Harap2 Allah permudahkah perjalanan ke rumah. Janganlah jadi macam last friday ade bas dts cyberjaya ni yang xcident kat s.alam pulak tu... Takut jugak....

Hari ini sangat teruk okey kat opis. So many queries, emails and errors. Tapi alhamdulillah.. Everything was settled. Everything was under control. Aku pon dapat reply email without depending kat my manager. So puas hati sangat dengan aku punyer prestasi so far. Ok foinee memang aku tengah masuk bakul angkat sendiri pon... Haha... Kalau kau tak puji diri sendiri sape lagi nak puji an... Sobs sobs

Tapi next week tak best ahhhhh... Orang tua itu kene dok sebelah aku.. I hate his smell.. Macam tak basuh baju pun ade gak... Haishhhh... Opsss... Tak boleh cakap banyak benda2 macam ni.. Tak baik sebenarnye... Hihi... Tau pownnn...

Okey readers.. Enjoy your weekend!!!

Location : Utara - Selatan Hubungan Tengah Hwy, 47500 Subang Jaya, Selangor,
Posted via Blogaway

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

bestnye blik umah.. huhu.. dia mandi xguna sbun ka kak ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...